Vacature Videocodeur

Videocodeurs gezocht

 

Voor de videocodering van de Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang (LKK) zijn wij op zoek naar codeurs.

 

Werkzaamheden

In opdracht van SZW wordt de kwaliteit van de kinderopvang gemeten. In de afgelopen periode hebben we ruim 250 kinderopvanglocaties door heel Nederland bezocht. Tijdens deze bezoeken zijn opnames gemaakt. Als codeur werk je mee aan het onderzoek door de gemaakte opnames te coderen aan de hand van verschillende meetinstrumenten. Hierbij bekijk je zowel opnames van jonge kinderen (baby’s en peuters) als van oudere kinderen (schoolleeftijd). 

 

De trainingsperiode vindt plaats in oktober en werkzaamheden kunnen daarna vrij gepland worden. Het is de bedoeling om het gros van het werk eind januari gecodeerd te hebben. De trainingen vinden fysiek plaats in Utrecht. Voor het coderen krijg je van ons een laptop en materiaal mee, zodat je ook op afstand kunt werken.

 

Wat bieden wij?

·       De mogelijkheid om:

o      Een fundamentele bijdrage te leveren aan een landelijk onderzoeksproject;

o     Een inkijkje te nemen in de Nederlandse kinderopvang in alle varianten: kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang;

o      Geschoold te worden in internationaal erkende meetinstrumenten binnen het pedagogisch werkveld;

·     Flexibele werkdagen die naar eigen inzicht in te plannen zijn. Door de laptop die je meekrijgt kun je doordeweeks, maar ook ’s avonds en in het weekend werken. Ook kun je naar eigen inzicht de ene week meer uren werken dan de andere week.

·      Een 0-urencontract met een salaris van €15.82 per uur bruto. Je wordt aangesteld via Topselect, een uitzendbureau waar de Universiteit Utrecht mee samenwerkt. Uren kunnen wekelijks gedeclareerd worden en worden dus ook wekelijks uitbetaald. Het is geen probleem als je al voor een ander project in dienst bent bij Topselect.

·    Een vergoeding voor de trainingsuren. Je krijgt de uren die je aanwezig bent bij de training uitbetaald in salaris. Deze uitbetaling is echter wel conditioneel, pas bij een minimale inzet van 80 gecodeerde opnames krijg je de training vergoed. Dit komt omgerekend neer op een fulltime week werk.

·      Opnames zijn ongeveer 15 minuten lang en worden gecodeerd met de InCLASS Toddler/Pre-K. Salaris wordt uitbetaald op basis van het aantal gecodeerde opnames (stukloon ipv uurloon). Per opname krijg je 0.5 uur vergoed. Deze vergoeding is gebaseerd op 15 minuten kijken en 15 minuten scoren/invoeren. 

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Codeurs die in aanmerking komen:

  •  Hebben een relevant opleidingsprofiel: studenten en recent afgestudeerden binnen de pedagogiek/sociale                       wetenschappen;
  •  Zijn gemiddeld minstens 2 dagen per week beschikbaar om te coderen. Dit hoeven geen twee volle dagen te zijn,    maar kunnen ook dagdelen, avonden, of combinaties daarvan zijn. We willen dat je gemiddeld over de periode zo’n 30 opnames per week kunt coderen. Het is prima als je in sommige weken meer en in andere weken minder opnames kan coderen. Structureel meer werken is uiteraard ook mogelijk. Werk wordt verdeeld op basis van beschikbaarheid. 
  •  Zijn woonachtig in omgeving Utrecht of bereid om naar Utrecht te reizen voor de trainingsdagen.
  •  Zijn beschikbaar van oktober tot en met januari. Eventuele (verminderde) beschikbaarheid in februari en maart voor   mogelijke uitloop is een pre.
  •  Zijn beschikbaar om het onderstaande trainingsschema te volgen. Specifieke trainingstijden en locatie volgt nog,           maar houdt rekening met een volledige dag van 09.00 tot 17.00.

 

Datum

Training

Donderdag 13-10-22

InCLASS Pre-K training (Let op, training in het Engels)

Vrijdag 14-10-22

InCLASS Pre-K training (Let op, training in het Engels)

Vrijdag 21-10-22

InCLASS Toddler training

 

Interesse?

Indien je interesse hebt in de bovenstaande vacature ontvangen wij graag uiterlijk 30 september de volgende informatie:

·       Curriculum Vitae en korte motivatie om aan de slag te gaan als codeur;

·       Geschatte beschikbaarheid in de periode okt-mrt;

·       Bevestiging dat je in staat bent om alle bovengenoemde trainingen bij te wonen

 

Je kunt de bovenstaande informatie mailen naar Merel Breedeveld (m.breedeveld@uu.nl