Klik hier voor de online versie
Mei 2020
Nieuwsbrief LKK - mei 2020
Het gaat goed met de kwaliteit van de kinderopvang
vorm onder header
Dit blijkt uit de derde meting van de Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang (LKK). Met deze positieve boodschap willen wij u graag een hart onder de riem steken in deze uitdagende tijd. Logo LKK
decoratie pijl voor titel Geen meting in 2020
Vanwege de corona-uitbraak is het besluit genomen om dit jaar geen meting te laten plaatsvinden. In onze volgende nieuwsbrief zullen we ingaan op de alternatieve acties die we dit jaar in samenspraak met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ondernemen.
 
Heeft u een vraag naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met ons op via 030 - 232 62 00.
decoratie pijl voor titel Resultaten in één oogopslag
Benieuwd naar de resultaten van uw opvangtype?

Bekijk de infographics:

- Kinderdagopvang
- Peuteropvang (voorbeeld hieronder)
Buitenschoolse opvang

Gastouderopvang

decoratie pijl voor titel Het rapport is uit
Jaarlijks meet het consortium LKK de kwaliteit van de Nederlandse kinderopvang in opdracht van het ministerie van SZW. Het rapport presenteert de resultaten van de gecombineerde metingen van 2017, 2018 en 2019, schetst de ontwikkelingen in kwaliteit over de tijd en biedt een internationale vergelijking.


> Bekijk de resultaten & download het rapport
Op de website www.monitorlkk.nl worden de ontwikkelingen in de kwaliteit van de kinderopvang in Nederland bijgehouden. Ook vindt u hier nieuws en artikelen over de bevindingen van de LKK.

Het consortium LKK bestaat uit Universiteit Utrecht en Sardes.
logo universiteit utrecht
logo universiteit utrecht
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Is deze nieuwsbrief aan u doorgestuurd en wilt u deze vaker ontvangen? Dan kunt u zich hier aanmelden.
##PIXEL##